اقتصاد مقاومتی ۲۰۶ | از گوجه تا گوجه

از گوجه تا گوجه

ساعت 9 شب داشتم اخبار شبکه یک را با صدای گرم آقای حیاتی نگاه می‌کردم. ناگهان از فاسد شدن چند هزار تن گوجه فرنگی روی کامیون‌ها خبر داد. از پدرم پرسیدم که چرا کشاورزان این همه گوجه را تبدیل به رب نمی‌کنند تا خراب نشود و قیمت های کنسرو رب گوجه هم پایین بیاید؟

پدرم گفت: متأسفانه به خاطر تضمینی بودن خرید گوجه فرنگی از طرف شرکت‌ها، کشاورزان گوجه‌های زیادی را برداشت می‌کنند و دلال‌ها به قیمت‌‌های خیلی ارزان می‌خرند تا در شرکت‌های صنعتی تبدیل به رب گوجه فرنگی کنند! اگرچه ارزان می خرند اما قیمت کنسرو رب گوجه فرنگی در مغازه‌ها پایین نمی‌آید و طوری تبلیغ می‌کنند رب‌های خانگی ارزش غذایی بالایی ندارد.

اشتراک گذاری در کلوب اشتراک گذاری در فیس بوک اشتراک گذاری در تویتر اشتراک گذاری در افسران اشتراک گذاری در پلاس

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی